Over kansen, valkuilen & méér...

Op donderdagavond 22 maart jl. was dorpshuis 't Spant in Ameide het decor voor het eerste klantevent van ArendseKon accountants en adviseurs en Ducente vermogensregie uit Meerkerk. Deze beide ondernemingen hadden het idee opgevat om hun klanten en een informele setting bij te spijkeren over allerlei fiscale aspecten die tijdens de 'levensloop' van een bedrijf opdoemen.

De avond werd geopend door de geboren Meerkerker Johan Cahuzak. Deze entertainer/theatermaker leidde de avond op humoristische wijze in en zorgde door tijdens het programma voor de nodige interactie met de aanwezigen. Na de introductie van Johan was het woord aan Fiscalist mr. Frank van den Barselaar die de ondernemers de rest van de avond meenam door de bedrijfslevensloop. Hij sprak over wanneer welke fiscale problemen te verwachten zijn en hoe deze eenvoudig kunnen worden voorkomen. 

De geslaagde avond werd afgesloten met een borrel en een hapje en alle aanwezigen kregen een powerbank mee naar huis. 

Foto 3.jpg

mr. Frank van den Barselaar vertelt ode tal van fiscale valkuilen.

Foto 1.jpg

Wij zijn lid van:

  • register-belastingadviseurs.jpg
  • Novaa-Nivra.jpg
  • Full-Finance.jpg
  • novak.jpg

Wie zijn wij?

Arendse & Kon accountants en adviseurs kenmerkt zich door een typische no-nonsense mentaliteit. Met 3 partners en 23 medewerkers vormen we een hecht team, waar iedereen zijn eigen specialiteit heeft. Iedere klant heeft een vaste relatiebeheerder, assistent-accountant en/of loonmedewerker.

Onze klanten komen uit de regio Alblasserwaard, Vijfheerenlanden en West Brabant. Uit verschillende branches en bevinden zich in het midden- en kleinbedrijf. 

Wij bellen u!

Captcha code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.